siguranta si securitate in munca
CERDIN PROD ofera servicii de consultanta si asistenta de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta si resursa umana.

Constituita ca serviciu extern de prevenire si protectie SC CERDIN PROD SRL are drept obiective:
  • Toti angajatii pe care ii instruieste trebuie sa ajunga sanatosi acasa in mijlocul familiei.
  • Implementarea unei mentalitati responsabile in randul angajatilor fata de cerintele politicii de sanatate si securitate ale societatii.
  • Toate accidentele pot fi evitate printr-o atitudine responsabila.
  • Cerintele de securitate, sanatate in munca si capacitatea de raspuns la situatii de urgenta sunt stabilite pentru a proteja interesele angajatilor si implicit interesele societatii.


DE CE EXTERNALIZAREA SERVICIILOR PRIN INTERMEDIUL SC CERDIN PROD SRL

Consideram ca externalizarea serviciilor tine de atingerea unui prag de maturitate in managementul companiilor. Acest serviciu reprezinta o solutie rentabila dar in acelasi timp ofera posibilitatea managerilor de a se concentra pe bussiness in sine. Va vom prezenta mai jos cateva motive pentru care este optim sa lasati specialistii nostri sa va ajute cu servicii de calitate:
  • 1. Externalizarea reprezinta in primul rand reducerea costurilor dar si un grad mai inalt de eficienta si profesionalism in rezolvarea problemelor la nivelul organizatiei.
  • 2. Externalizarea serviciilor nu consuma resursa umana interna si practic, se obtine un serviciu profesionist, la un cost mult mai mic decat salariul care ar trebui platit pentru unul sau mai multi angajati.
  • 3. Noutatile legislative sunt aduse la cunostinta angajatorului in cel mai scurt timp posibil astfel fiind optima aplicarea acestora in cadrul organizatiei dumneavoastra de catre specialisti.
  • 4. Cunoasterea si intelegerea aspectelor legate de securitate si sanatate in munca si legislatia muncii previne costuri si pagube nedorite aduse de o eventuală accidentare/imbolnavire profesionala sau de un control de la Inspectoratul Teritorial de Munca.
  • 5. Pledam pentru construirea unei atmosfere de incredere reciproca si respect care constituie baza succesului proiectului de externalizare.

Stiri:

2 April, 2014
Incepand cu luna martie 2014 organizam cursuri de initiere in SSM de 40 ore, intr-un mediu profesionist, la standarde ridicate, pe intelesul tuturor, predate de specialisti de la ITM Brasov si de lectori cu experienta bogata in domeniu. Trebuie doar sa ne contactati....
21 January, 2013

Comercializam, la preturi avantajoase:

 Trusa Sanitara Detasabila – 165 lei (pret fara TVA), Trusa Sanitara Fixa – 140 lei (pret fara TVA), Kit componente trusa sanitara – 55 lei (pret fara TVA).

20 December, 2012
Incepand cu luna decembrie 2012 oferim servicii specializate privind obtinerea documentului portabil A1 (presupune detasarea salariatilor intr-o alta tara pe o perioada determinata).
18 September, 2012


Astazi s-a lansat noua versiune a site-ului cerdin.ro!